Ilo-Olo

Iloa, hyvää oloa ja terveyttä mielelle ja keholle

Alas päin katsova koira

Uusimmat tiedot kursseista ja muut uutiset löydät Ilo-Olon blogspot-sivulta!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 0Jaa

Joogasali ja muu liikunta Leppävirralla, Kuopiossa ja Varkaudessa

Ilo-Olon joogasali on siellä, missä sinäkin. Tarjoamme kaikille sopivia jooga- ja muita liikuntakursseja Leppävirralla, Varkaudessa ja Kuopiossa. Joogaretriittejä ja leirejä järjestetään kauempanakin, myös ulkomailla. Ilo-Olon joogaopettajat ovat kokeneita ja kouluttautuvat jatkuvasti, tarjotakseen asiakkaille uusia ideoita ja näkökulmia lajiin. Tutustu alempaa tarjoamiimme liikuntamuotoihin.

Kevään viikko-ohjelman sekä muut keväällä järjestettävät kurssit ja retriitit löydät täältä!

Valikoimasta löytyy niin rauhallisempaa Hathajoogaa kuin syvävenyttävää Yin joogaa. Vasta-alkajille järjestetään alkeiskursseja ja tarjolla on myös teemakursseja eri aiheista, kuten shaktitanssista ja meditaatiosta. Rajumpaa liikettä hakeville löytyy itsepuolustuskursseja sekä kuntonyrkkeilyä. Meillä myös miehet pääsevät joogaamaan äijäjoogan parissa!

Shindo

Shindo on aktiivinen, niin kehoa kuin mieltä harjoittava rentoutusharjoitus, joka sopii kaikille. Lue lisää osoitteesta www.shindo.fi.

Romuselkä

Romuselkä-tuntien tavoitteena on parantaa huonovointista selkää helppojen, käytännöllisten ja varovaisten joogaharjoitusten kautta. Erilaisten venytysten avulla selkää työstetään vahvaksi ja notkeaksi, ja lopuksi hemmotellaan selkää rentoutuksella.

Tunnilla opetellaan myös erilaisia helpottavia tekniikoita kivun yllättäessä, ja tarvittaessa keskustellaan myös ruokavalion merkityksestä ja lisäravinteista.

Äijäjooga (Huom, pääsyvaatimukset!)

Äijäjoogaan ei pääse kuka tahansa. Ensinnäkin tulee olla riittävän kankea, ja kokea, että lattia häämöttää alaspäin kurkotellessa pelottavan kaukana. Lisäksi tarvitaan kyky hengittää sisään ja ulos, halu uskaltautua kilpailuvapaalle vyöhykkeelle ja posketonta uteliaisuutta kokeilla kaikkea omituista. Äijäjooga on vain miehille. Lue lisää osoitteesta www.aijajooga.fi.

Yin Jooga

Yin jooga on hiljainen harjoitus, joka sisältää rauhallisia, pitkäkestoisia venytyksiä. Kun samassa asennossa pysytään 2-5 minuutin ajan, lihakset rentoutuvat ja venyvät perusteellisesti, sidekudokset venyvät, kehon kireyden ja kivut helpottavat. Harjoituksella on myös positiivinen vaikutus mieleen ja se mahdollistaa kehon energian vapaamman virtauksen. Lue lisää osoitteesta www.simonlow.com.

Itsepuolustus

Karatetyylistä, tyylisuunnaltaan Kokondo karate -itsepuolustusta. Kurssilla opetellaan lyönnit, potkut, lukot, irtautumiset, kaatumiset ja sidonnat. Harjoitukset alkavat aina lämmittelyllä ja päättyvät venyttelyyn

Kuntonyrkkeily naisille

Kuntonyrkkeily on parasta lääkettä niska-hartiaseudulle! Kuntopiirimäisessä harjoittelussa käytössä ovat säkki, säkkihanskat, hyppynaru sekä pistehanskat.

Sivun alkuun

Ota yhteyttä Ilo-Oloon!

Halusitpa lisätietoa kursseista, hoidoista tai tuotteistamme, varata paikan kurssille tai rentouttavaan hoitoon, ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ilo-Olo
Savonkatu 30 , 2.krs
79100 Leppävirta

Y-tunnus: 15418143
Puh: +358405186111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ilo-Olo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.