Ilo-Olo

Iloa, hyvää oloa ja terveyttä mielelle ja keholle

Jalat hiekassa

Uusimmat tiedot kursseista ja muut uutiset löydät Ilo-Olon blogspot-sivulta!

Kerro meistä kavereillesi

Facebook Twitter 1Jaa

Aromaterapia, hieronta ja muut hoidot Leppävirralla

Ilo-Olon hoitola hellii mieltäsi ja kehoasi erilaisilla aromaterapia-, hieronta- ja shiatsuhoidoilla. Katkaise hetkeksi arjen kiireet ja tule viihtyisään hoitolaamme Leppävirran keskustaan hemmoteltavaksi, tai jos sinulla on kiputiloja, hoidetaan ne jäsenkorjauksen avulla. Hoitojen hinnat ovat alk. 40min/35 e. Tutustu hoitoihin tällä sivulla, ota yhteyttä ja varaa omasi!

Aromaterapia-hieronta

Aromaterapia-hieronta hellii sekä kehoa että mieltä. Hoidossa käytetään eteerisiä kasviöljyjä ja uutteita, joilla kullakin on yksilöllisiä, hoitavia ja terveyttä edistäviä vaikutuksia. Hoidon ansiosta aineenvaihdunta kiihtyy ja ylimääräiset nesteet poistuvat kehostasi. Täten aromaterapia-hoito tuottaa hyvää oloa, joka säilyy vielä pitkään hoidon jälkeen.

Klassinen hieronta

Klassisen hieronnan tarkoituksena on poistaa kehon lihaskireydet, rentouttaa kroppaa ja samalla rentouttaa mieltä. Kudoksia painelemalla ja venyttämällä niiden verenkierto vilkastuu, kiputilat poistuvat ja keho rentoutuu kokonaisvaltaisesti. Hieronta mukautetaan aina asiakkaan tarpeisiin ja käsiteltäviin kehon osiin sopivaksi.

Intialainen päähieronta / stressipesu

Intialainen päähieronta on rentouttava hetki hiljaisuudessa. Se on yksinkertaista, rauhoittavaa pää- ja niskahierontaa, joka vaikuttaa koko kehoon. Intialaista päähierontaa suosittelemme erityisesti päätetyöntekijöille, mutta se rentouttaa yhtä lailla ketä tahansa. Tähän hierontaan on helppo tulla, sillä se ei vaadi erikoisjärjestelyjä - pelkkä mukava tuoli riittää. Lähdet hieronnasta rentoutuneen kehon ja mielen kera.

Perinteinen, suomalainen jäsenkorjaus

Jäsenkorjaus on kivutonta ja mukavaa, mutta tehokasta hoitoa, joka perustuu ihmiskehon tukirakenteen tasapainottamiseen aina jalkapohjista kallonpohjaan saakka. Menetelmä perustuu pitkään perinteeseen ja kokemukseen, jonka avulla kehon ongelmat voidaan lukea lihastasapainoista sekä hermoheijasteista. Tällöin ei päädytä hoitamaan pelkästään kipukohtaa, vaan itse kivun lähdettä.

Kuumakivihieronta - hot stone massage

Kuumakivihieronta on tuhansia vuosia vanha hoitomuoto, joka perustuu itämaiseen lääketieteeseen. Hoidossa käytetään sileitä, lämpimiä basalttikiviä joita hierotaan iholla sekä asetellaan kehon energiakeskusten päälle. Hoito rentouttaa, laukaisee stressiä sekä puhdistaa kehoa nopeuttaessa aineenvaihduntaa ja ja tasapainottaessa hermoston toimintaa.

Shiatsuhieronta

Shiatsuhieronta perustuu kiinalaiseen lääketieteeseen ja on kehitetty Japanissa yli 1000 vuotta sitten. Shiatsu on kokonaisvaltainen vartalohieronta, jossa asiakkaan maatessa yleensä lattialla, käydään kehon energiakanavien eli meridiaanien akupunktiokanavat läpi mm. peukaloilla, polvilla, kyynärpäillä, rystysillä tai jalkaterillä painellen.

Seitai-shiatsu

Seitai-Shiatsu on painelu- ja erikoishierontatekniikoita hyödyntävä, koko kehon rentouttava hoitomuoto, jossa keho käydään läpi päästä varpaisiin. Hoito perustuu japanilaiseen tekniikkaan shiatsun tavoin ja siinä painellaan ja aktivoidaan kehon meridiaaneja. Hoitoon on hyvä pukeutua väljiin vaatteisiin, sillä vaatteita ei riisuta hoidon aikana.

Millainen hoito sinulle sopisi parhaiten?

Valitse itsellesi sopivin hoito valikoimastamme, tai jos et ole aivan varma, voit aina ottaa yhteyttä ja kysellä hoidoista lisää, autamme mielellämme sinua löytämään itsellesi sopivimman hoidon! Laajemmat kuvaukset hoidoista löydät blogistamme. Hoitolamme sijaitsee kätevästi joogasalin yhteydessä, Leppävirran keskustassa. Tutustu siis hoitolamme rentouttaviin palveluihin, ota yhteyttä ja varaa aika!

Sivun alkuun

Ota yhteyttä Ilo-Oloon!

Halusitpa lisätietoa kursseista, hoidoista tai tuotteistamme, varata paikan kurssille tai rentouttavaan hoitoon, ota yhteyttä!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Ilo-Olo
Savonkatu 30 , 2.krs
79100 Leppävirta

Y-tunnus: 15418143
Puh: +358405186111

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Ilo-Olo:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.